Nu-mi place de… (I)

M-am decis sa infiintez categoria “nu-mi place de..”. Nu sunt vreo “hater-itza” dar cate unii imi ies pe nas “de dragul” lor.

Si pentru primul trebuie sa fie neaparat o persoana “importanta” ii acord din inima locul de onoarei “domnisoarei” Bianca Dragusanu!

Sper sa apuc ziua (una singura, atat cer!) in care sa nu o vad pe asta in ziare sau la TV.

Ma ia durerea de ficat cand o aud cum se plange ea ca o napastuita a sortii! O Cenusareasa de Valea Jiului pe care nimeni nu vrea sa o inteleaga.

Cum vine ea cu mutra aia de Donald Duck si pisha ochii pe la proteveu ca a avut o copilarie nefericita si cum a nenorocit-o pe viata “animalul” ala!!!!

Cred ca fata asta ori are niste (multe) sinapse lipsa ori nu stie ce vorbeste.

In primul rand ne arata “inalta” ei crestere. La 21 de ani isi facea veacul cu un interlop insurat pe te miri unde. Pai e frumos Bianca? Cu asta te lauzi tu? Te-a batut? Pai asta e, se mai intampla cand nu ai minte si-ti desfaci cracii pe oriunde!

Tanti mama lu’ Bianca, dvs ce pazeati cand fata dvs disparea cu zilele de acasa? Aaaaa…dar dvs erati atunci tanara, frumoasa si divortata. Poate ca aveati aceleasi treburi ca aia mica si nu aveati timp sa va interesati cu cine si pe unde umbla.

Acum ceva vreme zicea la teveu ca este atat de slaba nu ca si-ar dori, dar nu are voie sa se ingrase nici 2 kile din cauza problemelor cu picioarele. Ete na!!!! Dar cand ti-ai pus 5 kile de silicon in tzatze nu mai aveai probleme cu picioarele?

Si ca tot vorbim de picioare. Daca problema este ATAT de grava, ce ai cautat la Dansez pentru tine? Aaaaa atunci ai primit 20.000 de euro, iar acum nu te mai baga nimeni in seama si trebuie sa scoti bani din ceva!

Dar cand rupeai cluburile? Nici atunci nu aveai probleme cu picioarele?

Brusc ti-ai adus aminte ca nu te-a mai chemat nimeni la TV si ce te-ai gandit? Ia sa incropesc eu o poveste!!

Nu spun ca nu si-o fi luat-o de la ala, dar daca era intr-adevar ATAT de grav se lasa cu consecinte serioase pentru el. In schimb ea nu a facut nimic, nu l-a raportat la Politie, nu l-a dat in judecata….nimic. Pai atunci cand nu ai nimic concret (in afara de un certificat medico-legal) nu prea ai motive sa te plangi. Poate atunci ti-a placut, poate esti vreo masochista din-asta extrema.

Am ras cu lacrimi aseara cand am auzit-o vorbind cum in clasa a 8-a avea aceeasi pereche de pantofi pe care o purta de 3 ani. Ea nu stie, ca i-au scos creierul ca sa-i bage silicoane, dar FIX la varsta aia esti in perioada de crestere, iar mai ales tu care esti ditamai paluga, nu puteai sa porti acelasi numar la pantofi 3 ani!

Concluzia mea, de persoana neavizata, este ca fata asta are grave probleme la mansarda. Sufera grav de narcisim si nebagare in seama. De sindromul Munchausen ai auzit?

Ma bucur ca si-a gasit jumatatea, pe gelatul ala care este la fel de disperat dupa propria imagine ca si ea.

Si daca, prin absurdul sortii, domnita va citi vreodata acest articol, ii dau un sfat: incerca sa ne dovedesti, tururor celor care nu cred nici 2 secunde povestea ta, ca esti ceva mai mult decat o siliconata obsedata de propria imagine. Fa ceva si pentru altii! Si nu ca la Dansez unde ai luat o carca de bani. Si nu undeva unde poza ta sa fie in prim plan. Incearca sa depasesti obsesia de tine insati si arata ca poti mai mult. DACA poti mai mult…

Advertisements
This entry was posted in Nu-mi place de:. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s