Si proasta si cu gura mare

Ca sa nu intelegeti gresit ideea mea, va spun din start: sunt TOTAL impotriva violentei! Nu conteaza care pe care bate, niciun om nu trebuie sa ridice mana asupra altuia care ii este inferior fizic. Mie una pana si boxul imi repunga, ca sa nu mai zic de alte sporturi de contact.

Dar pe cuvant de nu am obosit cu flagelul Alexandra Stan. Pentru ca este un flagel. De o saptamana incoace pe toate posturile nu vedem decat “vedete” batute. Ieri, la toampa de Gherghe, era o folclorista care zicea ca barbac-su a impuscat-o in cap. Nici nu am stat sa ma uit ca deja astea ma scot din minti.

Si de ce ma scot din minti? Nu neaga nimeni ca au trecut printr-o drama. Doamne fereste, nu-i doresc nimanui asa ceva, dar cati dintre consortii astia abuzivi au ajuns dupa gratii? Cate femei s-au luptat pana in panzele albe ca animalele alea sa ajunga unde le este locul? Din cate am vazut eu, niciuna.

Matracuca asta mica l-a reclamat pentru santaj, nu pentru ca batut-o de-a rupt-o.

Parasuta aia de Dragusanca la fel. Ma rog, la ea este o poveste pe care sper sa o dezvolt cand voi avea mai mult timp. Dar tot asa, o bate de o omoara (sau cel putin asa sustine ea) si ala nu pateste nimic.

Pai sa mor de nu sunteti proaste! Ce sa credem? Ca poate v-a placut? Ca poate ati meritat? Nu, nimeni nu merita asta. Oamenii normali nu rezolva nimic prin violenta. Dar cum mama naibii sa apareti pe toate canalele cu ochii cat cepele de la atata plans ca animalu’ v-a bagat in spital, dar in rest sa nu faceti nimic?

Ma depaseste, pe bune!

Asa ca daca nu sunteti in stare sa fiti femei puternice si sa luptati impotriva lor, taceti naibii din gura si nu mai faceti pe victimele.

Pana una alta sunteti si proaste si cu gura mare! (norocul vostru ca ‘gura mare’ se plateste bine in soubiz)

Toate cele bune!

Advertisements
This entry was posted in Ina's tangled mind. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s