Mi-e scarba, scarba, scraba!!!

Ieri dimineata butonam telecomanda cand, la nu stiu ce post, vad declaratia “maretului” nostru presedinte: “cum poate femeia rroma sa tina 4-5 copii, iar romanca doar 1. Bine femeia rroma nu-i manager”.

Am zis ca-mi pocneste o vena in cap! Dupa ce ca eram eu suficient de agitata ca trebuia sa mergem la eco mai vine si cretinul asta cu asa declaratii!

Pai bine ba tampitule. Tigancile* toarna multi copii ca nu i-a pasat nici unui guvern, de cand a fost infiintat statul asta, sa-i ia de mana pe tigani si sa-i duca la scoala. A trebui sa vina mama lu’ Ethan Hawke sa faca organizatie ca sa-i invete sa citeasca. Pe voi v-a durut in cur! V-ati umplut voi buzunarele si pe astia i-ati lasat cu mana intinsa la colt de strada! Cati tigani au ajuns cineva in viata? Putini! Si aia cu foarte multe sarcificii. Pentru ca la ei nu s-a uitat nimeni, deoarece guvernele romane nu i-au privit ca pe niste oameni ci doar ca pe niste statistici.

De ce face romanca doar 1? Pentru ca, contrar ideii tale, nu suntem toate manager, nu toti tatii sunt presedinti de tara ca sa-si trimita analfabeta la Bruxelles! Mai suntem si din astea cu slujbe mai decente. Unele cu slujbe atat de decente incat prefera sa faca doar 1 copil ca atatea guri si permit sa hranesca! Pentru ca tu si statul tau va imbuibati ca niste poci jegosi ce sunteti (toti, indiferent de culoare politica!), iar pe noi ne sustineti de ne iese pe nas! Pentru noi facem zeci de drumuri cu copilul la tzatza pentru niste amarati de bani si aia dati cu de-a sila.

Vroiam sa te intreb, domnule presedinte, de ce ma-ta a facut doar 2 copii. Dar ma gandesc ca ne-a facut un bine ca nu ne-a populat cu (si mai) multi prosti. Sau de ce nevasta-ta a facut doar 2 copii. Multumim, de vite proaste ca ale tale nu avem nevoie.

Ca o concluzie, de ce fac tigancile multi copii, iar romancele putini: pentru ca te doare-n cur de noi! Si de unele si de altele! Ne tineti pe toate cu mana intinsa (intr-un fel sau altul) in timp ce voi traiti foarte bine pe banii nostri!

Mi-e scarba de tine !!!

* termenul nu a fost folosit cu sens peiorativ.

Advertisements
This entry was posted in Ina's tangled mind. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s