Usor ca o deschidere de fereastra

Vine sezonul cald si romanul harnic se apuca de mesterit prin casa. Mai schimba o priza, mai da o lavabila, mai schimba o usa si, daca nu are norocul sa fie subventionat de Primarie, mai schimba si cate un geam.

Acum nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine chestiile tehnice ma depasesc. Decat sa ma pui sa cumpar termopane mai bine ma bati.

Dar am norocul sa am niste prieteni foarte isteti care s-au gandit si la cei mai “technically impaired” (ca mine) si au creat o platforma web mega facila!

Fereastra online este un magazin online dedicat absolut oricui. Pe langa faptul ca gasim o varietate de profile the tamplarie PVC Rehau si accesorii, gasim si tot ce avem nevoie pentru a ne forma o imagine completa a produsului in sine. Avem detalii tehnice pentru a le putea diferentia usor, avem platforma de comanda on line in care avem variantele de tamplarie PVC evidentiate prin poze pentru a fi pe intelesul tuturor, avem documentatia pe care trebuie semnata la livrare (mi se pare o idee foarte buna sa stii ce contine contractul si garantia inainte de a te pune in fata faptului implinit).

Alte plusuri? Baietii sunt foarte deschisi si pot fi deranjati pentru orice intrebare sau nelamurire, iar livrarea si montajul produselor sunt disponibile momentan doar in Bucuresti si localitatile limitrofe, dar intr-un timp foarte scurt vor fi posibile in toate judetele tarii.

Asa ca daca aveti de gand sa faceti modificari prin casa va recomand cu caldura site-ul www.fereastra-online.ro

E usor ca o deschidere de fereastra!

Advertisements
This entry was posted in Random stuff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s