Zoe, fii barbata!

De ceva vreme, o cunostinta de pe FB ne umple mie si celorlalti 1700 de “prieteni” ai sai wall-urile cu marea ei dezamagire in dragoste. Si uite asa mi-a venit ideea acestui post. Despre femeile pentru care s-a inventat eticheta “sex slab”.

De cate ori vad/aud dudui de varsta mea lamentandu-se atat de public despre faptul ca sunt dezamagite in dragoste imi vine sa le trag, din suflet, o pereche de palme.

Traim intr-o era in care ne batem cu pumnii in piept ca suntem egale cu barbatii. Si da, eu cred ca suntem, insa putine demonstreaza asta. E un fapt bine stiut ca putem suporta o durere fizica mai puternica decat pot suporta barbatii (de aceea nastem noi), lucram cot la cot cu ei 9 ore pe zi dupa care ne ducem acasa si o luam de la capat, pe cand majoritatea barbatilor isi deschid o bere si se uita la GSP. Putem fi niste leoaice in tot ceea ce facem. Dar… mai exista si domnite care ne fac de ras. Care atunci cand nu stiu ce amarastean le paraseste, incep sa planga in vazul lumii de li se ridica poalele in cap. Who cares??? Crezi ca daca postezi 500 de statusuri pe FB o sa-ti treaca? Sau faptul ca afla toata lumea ca esti tu o vrabiuta ranita te ajuta cu ceva? Din contra, te face sa arati penibil. Iar cei carora intr-adevar le pasa si care pot face ceva pentru tine nu sunt 1700…nu sunt nici macar 10, asa ca un mesaj in privat te-ar fi scutit de o gramada de facere de ras.

Revenind la idee generala. Doamnelor si domnisoarelor care ragnesc pentru independenta lor le dau un sfat: invatati ce este aceea demnitate! Fiti demne mereu, nu va lasati calcate in picioare de toti neaderthalii si cu atat mai putin nu va mai lamentati in public.

Nu suntem sexul slab, dar avem atat de multe cucoane care apasa de fiecare data stampila asta pe frunte cu muierismele lor.

Zoe! Fii dracului barbata!

Advertisements
This entry was posted in Ina's tangled mind. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s