Femei inselate

Bai nene! Nu ma poti deschide un ziar, un TV, o pagina de socializare, un Google, nimic fara sa nu citesc cum a inselat-o barbatul pe Nicoleta Luciu. A innebunit lumea cu stirea asta.

Ceea ce ma surprinde este faptul ca toata lumea e socata si se da de ceasul mortii. Nu va asteptati la asta? Pe bune??? Eu una ma asteptam din 2 considerente cat se poate de obiective: 1. ca omu’ traieste (convenabil) de unul singur la Miercurea Ciuc pe cand asta sta cu copiii si 20 de neamuri in Bucuresti si 2. la ce bani se vehiculeaza ca ar avea omu’ poti pune pariu ca femeile trag la el ca mustele la …miere 🙂

Acum cateva zile madam Luciu zicea ca daca l-ar prinde cu una ar divorta. Aseara s-a razgandit de dragul copiilor si al familiei. Cred si eu! Cine ar da cu piciorul la 60 de milioane de euro? Ce credeti ca n-au semnat niciun contract inainte de nunta? Nu cred ca baiatul asta e asa prost. Si pe urma de ce sa creasca ea singurica 4 copii cand are bancomatul la Miercurea Ciuc?

Intr-o alta ordine de idei nu cred ca a fost o scapare a domnului. Din cate am inteles imaginile sunt de asta vara. Ei s-au casatorit in primavara. Acum sa-mi spuneti cati proaspat casatoriti isi inseala partenerii la 2-3 luni de la nunta? Cred ca povestile astea sunt de mai demult, dar au fost mai discrete. Nah, s-a scapat si el… si a mai si imbrancit “doamna” (care nu stie depre ce e vorba dar stie ca erau bauti :p).

Ideea de final ar fi urmatoarea: in societatea de azi (mai ales in asa zisul high-life romanesc) primeaza interesele. Pana mai ieri Luciu se dadea independenta si neiertatoare, dar azi il primeste acasa. Trebuie sa intelegeti ca tipul a bagat bani multi in ea: i-a luat casa, masina, a imbracat-o, a tunat-o, iar ea in schimb i-a turnat 4 copii. Sunt niste interese la mijloc ce nu se darama cu o amanta doua. Si cazuri din astea sunt o gramada.

Dorinta mea ar fi sa ne mai lase naibii cu stirea asta ca deja ni s-a scarbit. Tara rabda de foame, dar plange de soarta matracucii. Hai sa fim seriosi!

 

Advertisements
This entry was posted in Ina's tangled mind. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s