Scrisoare deschisa

Draga Metrorex,

Imi permit sa ma adresez asa pentru ca ne cunoastem de 27 de ani. Si ne vedem de 5-6 ori pe saptamana…si dimineata si seara. Asta as zice eu ca se numeste o relatie lunga si stabila.

Iti scriu aceasta scrisoare pentru a-ti multumi ca ai marit inca o data tarifele. Nu de alta, dar imi oferi niste conditii nemaipomenite. Nemaipoment de proaste binenteles. Ne oferi in fiecare zi luxosul tratament de mers in garnituri cu aerul conditionat oprit, iar cand sunt 100 de cetateni mai mult sau mai putin familiarizati cu apa si sapunul ( cred ca pentru unii cuvantul “deodorant” e deja o blasfemie) intr-un vagon obosit de acum 25 de ani deja incepi sa ai tendinte suicidale.

Doamne fereste sa te treaca vreo nevoie fiziologica, ca la “multitudinea” de toalete din statiile de metrou ai toate sansele sa-ti pocneasca vezica.

E o minune cum din ’90 si pana acum n-am scapat inca de cersetori si cantareti ambulanti care ne intind nervii la maxim in fiecare zi. Dar nu-i nimic, zic eu ca mai rezistam 20 de ani…

Slava Cerului ca ai facut lifturi! Asa toate balenele esuate, putorile si pitipoancele pot rasufla usurate ca nu trebuie sa mai urce pe scarile rulante. Ca persoanele cu carucioare de copii tot pe scari o iau.

Draga Metrorex e bine ca asiguri tot “confortul” milioanelor de oameni care iti baga in buzunar milioane de euro lunar.

Dar vorba aia, suntem o tara europeana si avem cu ce ne mandri!

Advertisements
This entry was posted in Random stuff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s